sauna kopen

Wat heerlijk! Wat ben ik nu lekker ontspannen! Ik kom nu net uit mijn heerlijk warme, stomende sauna vandaan! Jaloers? Dat hoeft niet! Hier kan je zelf voordelig een sauna kopen!

sauna

Waarom een sauna kopen?

Nou zo een moeilijke vraag is dat niet. Wie wil er niet ontspannen zijn tot op het bot! Daarom dus. En zo duur hoeft het allemaal niet eens meer te zijn. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. Ikzelf heb mijn sauna aangeschaft bij Patio World. Wat mij heel goed bevallen is.

maatwerk

Een sauna op maat

Een voordeel bij Patio World is dat je jacuzzi’s en sauna’s op maat kan laten maken. Dit was in mijn geval wel noodzakelijk omdat de standaard formaten niet zouden gaan passen in mijn woning.  Dus na me zelf even goed op de hoogte te brengen via de aangeboden informatie op hun frisse en moderne website, ben ik overgegaan tot het maken van een afspraak om de maten op te gaan meten. Na een paar dagen had ik een prijsopgave binnen van Patio World. En deze is mij reuze meegevallen! Ik dacht dat het veel duurder zou zijn om een eigen sauna in mijn eigen huis te plaatsen. Dus meteen heb ik een akkoord gegeven op de voordelige prijsopgave.

jacuzzi

En daar was ie!

De sauna werd in no-time geleverd door Patio World. Ook de installateurs kwamen tegelijkertijd mee. De sauna werd in een mum van tijd heel vakkundig opgebouwd en nu kan ik er heerlijk van genieten!