Al je veiligheid

Sinds een aantal maanden ben ik begonnen met een nieuwe hobby en daarom heb ik laatst een bestelling geplaatst bij Al je veiligheid. Dat is een webshop die allemaal verschillende dingen verkoopt zoals werkkleding maar ook handschoenen en touwen. Precies dat laatste heb ik daadwerkelijk ook besteld toen ik de grote order had geplaatst. De hobby waarmee ik was begonnen is namelijk klimmen. Een goede vriendin van mij had mij een keer meegenomen toen zij dat ging doen. Zij deed het echt al van kleins af aan samen met haar familie. Zij vertelde mij dat zij een keer naar het buitenland was gegaan en daar echt in de bergen had geklommen. Dat niveau heb ik helaas nog niet dus nu ga ik naar een klimhal om het te leren om dat ook een keer te kunnen doen.

Al je veiligheid

Goede materialen

Het is natuurlijk erg belangrijk dat ik goede materialen daarvoor koop dus daarom ben ik iets besteld bij Al je veiligheid. Zo heb ik goede touwen gekocht waaraan ik kan hangen als ik een misstap zet bij het klimmen. Ook heb ik natuurlijk een klimgordel gekocht, dat is zo’n tuigje wat jij altijd om moet hebben. Ook heb ik een haak gekocht die ik gebruik om het tuigje aan het touw vast te maken. Het is goed om te checken of dat de materialen die jij koopt ook echt van goede kwaliteit zijn, want ik heb eens gehoord dat iemand gevallen is omdat zijn touw knapte. Dat is natuurlijk iets wat ik wil voorkomen.Al je veiligheid