Ik ben 123evenementencompleet.nl erg dankbaar voor hun hulp. Ik heb dankzij dit bedrijf mijn favoriete biertje van vakantie weer gevonden. Dankzij hun zeer behulpzame instelling en kennis van zaken konden ze voor mij opsporen wat nou dat éne biertje was dat ik me herinnerde.

Vakantieherinneringen

Je kent het allemaal wel. Je gaat op vakantie en koopt daar nieuw eten en nieuw drinken. Na de vakantie kan je je niet meer herinneren wat het nu precies was. Doodzonde, omdat je misschien wel je nieuwe favoriete eten of je favoriete biertje hebt gevonden. Het overkwam mij ook. In Parijs had ik op aanraden van de bartender een biertje laten inschenken. Het was een heerlijk biertje, maar ik ben natuurlijk vergeten te vragen hoe het heet. Als je eenmaal thuis bent weet je ook niet meer hoe de kroeg heet, daar zit je dan.

Een rondje Google zoeken

Ik ben op Google gaan zoeken of ik iets kon vinden. Hier vond ik een heleboel biertjes, maar niet degene die ik bedoelde. Natuurlijk is het niet het einde van de wereld, maar wel erg jammer. Een vriend vertelde me over deze website, waar ze je kunnen helpen dat éne biertje te vinden.

Gelukt

Het bleek achteraf om La Goudale te gaan. Hier kwamen we ook al vrij snel achter. Ik legde ze uit wat de smaak was van het bier wat ik zo lekker vond, en waar ik was geweest. Binnen hele korte tijd kwamen ze met twee biertjes aanzetten, en ik herkende meteen de naam. Ze konden me ook meteen helpen een doos te bestellen. Zo zit ik nu thuis weer aan zo’n overheerlijk vakantiebiertje.