Door een leuke korting op Pretparkreizen kon ik toch eindelijk het Halloween Horror Fest van Movie Park Germany meemaken. Al heel lang wilde ik dit een keer zelf meemaken. Ik hoorde van vrienden vaak hoe leuk dit is, zeker als halloween fan. Het geld had ik er alleen nooit voor. Op deze site kon ik er goedkoop naartoe. Ik kon besparen op de reis erheen, de overnachting en de toegangskaartjes. Toen werd het allemaal ineens een stuk betaalbaarder, en besloot ik te boeken.

Het festival

Wat een beleving! Het was een vrij lange reis maar meer dan waard. Het park wordt tijdens halloween echt omgetoverd en de sfeer is echt eentje die je zelf mee moet maken. Door de korting kon ik het goed betalen. Hierdoor hoefde ik niet heel erg op het geld te letten tijdens het bestellen van eten. Ik had zelfs nog geld over om wat leuke souvenirs voor thuis aan te schaffen. Sowieso is het gevoel niet heel erg op je uitgaven te hoeven letten heel prettig tijdens dit soort weekenden weg.

Aanrader voor als je krap zit

Zit jij net als ik een beetje krap bij kas? Dan kan een korting als deze behoorlijk uitkomst bieden. Meestal lijken de aanbiedingen op dit soort sites te mooi om waar te zijn. Hier merk je dat ze korting geven, maar nooit zoveel dat je het niet vertrouwd. Ze lijken ook vooral aan zoveel korting te kunnen doen door meerdere hotels met elkaar te vergelijken die in de buurt zitten. Ik ben in ieder geval overtuigd en zal de volgende keer absoluut weer boeken via Pretparkreizen.