rijschool beneden-leeuwen

Eindelijk genoegrijschool beneden-leeuwen

Vorige maand ben ik begonnen met lessen bij deze rijschool Beneden-Leeuwen en daar ben ik super enthousiast over. Eigenlijk heb ik het veel te lang uitgesteld om te beginnen, want ik ben inmiddels al 21 jaar oud. Nu was het zo dat ik tijdens mijn tijd op de middelbare school er gewoonweg niet genoeg geld voor heb. Toen ik ben gaan studeren heb ik gespaard, maar dat ging ook niet heel goed. Elke keer dat ik loon kreeg, gaf ik de helft uit en de andere helft spaarde ik. Het ging dus niet erg snel, maar nu ik in mijn 4de jaar zit, heb ik eindelijk genoeg bij elkaar gespaard. Toen ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij het als beste kon leren. Vriendinnen van mij hadden hier ook gelest en daarom heb ik contact met ze opgenomen. Ik had een aantal vragen die zij heel erg goed hebben beantwoord, wat mij veel vertrouwen gaf.

rijschool beneden-leeuwenCBR

Ik heb namelijk veel faalangst, dus ik wilde de rijschool uit Beneden-Leeuwen vragen hoe zij hiermee omgaan. Daar hadden ze veel verschillende manieren voor. Een daarvan was een tussentijdse toets, die ik over twee weken heb. Ik ben er redelijk zenuwachtig voor, maar ik weet dat ik al heel veel geleerd heb en dat er dus weinig mis kan gaan. Mocht het nu toch niet goed gaan, dan is dat natuurlijk ook helemaal geen ramp. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan zou ik je aanraden om een kijkje te nemen op hun website of eventjes met ze te bellen!