huisje huren

Samen met het gezin gaan wij een weekendje weg en daarom ging ik een huisje huren voor ons. Het leek mijn vrouw en mij goed om er even tussen uit te gaan met zijn alle en tijd met elkaar door te brengen. De laatste tijd hebben wij het allemaal best wel druk gehad doordat wij verhuist zijn daar een nieuwe stad. Daar kwam best wel wat bij kijken. Er moest natuurlijk erg veel geregeld worden, zoals het vinden van een nieuwe school voor onze kinderen. Daarnaast moest er nog het een en het ander gebeuren aan het huis. Dit weekend zou de nieuwe vloer gelegd worden en daarom leek dit het perfecte moment om er even tussen uit te gaan. Zo konden de medewerkers van het bedrijf dat onze vloer ging leggen goed doorwerken.

huisje huren

Heel erg gezellig

Al snel kwam ik op een leuke site van een bedrijf terecht waar ik een huisje kon huren. Mijn oog viel op een woning die midden in het bos stond. Via de site maakte ik een reservering voor mijn gezin. Op de foto’s zag alles er heel erg gezellig uit, dus ik wist zeker dat het een heel erg leuk weekend ging worden.

Schoon en sfeervol

Toen ik samen met mijn gezin bij de woning in het bos aankwam, was iedereen verrast. Het zag er heel erg sfeervol uit en binnen was alles goed schoon. Mijn kinderen kozen allemaal zo snel mogelijk een kamer uit. Ik kan aan ieder gezin aanraden om een weekendje weg te gaan en deze woning te boeken.huisje huren