3Vandaag las ik een interessant blog op de website van Iets Doen Offerte, dat ik geregeld raadpleeg in het kader van aantrekkelijke besparingen. Op deze website kun je namelijk offertes aanvragen voor bijvoorbeeld een dagje weg, het organiseren van een high tea of vrijgezellenfeest. Ik heb al vele leuke activiteiten mogen ondernemen dankzij de goede tips die ik hier kreeg. Maar dat zij ook een blog houden met daarin interessante tips waar je op kunt letten bij een vakantie boeken, was me tot nog toe onbekend.

Besparen op een avontuurlijke lifestyle

1Toch verwijs ik je door naar het blog van deze organisatie, want er komen vele punten aan de orde waarop je kunt besparen – tips waarvan je je misschien helemaal niet bewust bent! Zo is er de tips je vakantie te boeken op een doordeweekse dag in plaats van in het weekend, de ideale timing voor het boeken van een trip, van welk vliegveld je het beste kunt boeken, de vliegtickets al dan niet apart van je accommodatie te boeken, vooral te vergelijken op vergelijkingswebsites, te kiezen voor een losse reisverzekering, op gezette tijden en niet incidenteel een bedrag te pinnen en producten als shampoo en dergelijke al in Nederland aan te schaffen. 2Ik moet zeggen, er kwamen voor mij zeer intrigerende tips naar voren, betrekking hebbend op zaken waar ik nooit eerder over na had gedacht. Elke situatie is weer anders, en ga jij dus ook een reis boeken, lees je dan van tevoren vooral in over de vele besparingen die er te doen zijn. Een avontuurlijke lifestyle met veel vakanties en reizen is enkel betaalbaar als je af en toe wat kunt zien te beknibbelen op ’t een en ’t ander!