gelcolor opi

gelcolor opi

Mijn favoriete merk

Het is vast geen geheim meer dan mijn favoriete nagellak de gelcolor opi is. OPI is sowieso mijn favoriete merk in nagelproducten. Je betaalt er misschien iets meer voor, maar dat is het altijd waard geweest. De producten zijn van zodanig hoge kwaliteit dat ik er zelfs nog wel meer voor zou betalen. Mijn nagellak blijft tegenwoordig altijd wel 7-10 dagen goed zitten en dat scheelt ook weer tijd! Ik wil namelijk altijd dat mijn nagels mooi zijn, en zonder kleurtje op mijn nagels voel ik me kaal. Nu ik niet meer 2 keer per week mijn nagels hoef te lakken blijft er tijd over voor andere dingen en dat is wel heel fijn. Wat nog fijner is, is om dit in een nagelstudio te laten doen! Je krijgt dan fijne service en wordt goed verzorgd. Dat is toch ook wel wat waard!
gelcolor opi

Gelnagellak

Ik ben al een hele tijd gek op nagellak maar de laatste jaren is gelnagellak erg populair geworden. Deze nagellak geeft het zelfde effect als wanneer je professioneel gelnagels laat plaatsen, alleen is het dan nog net iets natuurlijker. Meestal moest je voor gelnagels naar een salon. Tegenwoordig hebben de bekendste merken ook gelnagellak waarmee je dus thuis je gelnagels kunt fixen. Dat is super makkelijk en net zo snel gedaan als gewone nagellak.

Ik ben nu wel heel benieuwd waar jullie voorkeur naar uit gaat. Ben je fan van gelnagels of gewone nagellak? En laat je je nagels ook wel eens in de salon doen? Of doe je het eigenlijk altijd zelf? Gelukkig is er zoveel keus!