Annemiek-1Al een lange tijd wilde een groepje vriendinnen en ik een aantal leuke foto’s van ons laten maken als herinnering aan onze lange vriendschap die we hebben. Het was een hele lange zoektocht naar een goede fotostudio dus zochten we via de zoektermen fotoshoot eersel waardoor we al vrij snel bij een goede, professionele fotograafstudio uitkwamen. We bekeken de website en vonden de werken van hun erg goed dat we ook geen moment meer getwijfeld hebben, we hebben meteen een afspraak gemaakt zo dat we niet nog langer hoefde te wachten.

Super leuke resultaten

Toen de dag eenmaal aanbrak en wij de fotoshoot in eersel gedaan hebben konden we niet wachten op de resultaten. Het was zo leuk om te doen met zijn allen en we hebben erg veel gelachen, een geslaagde dag dus. Een aantal dagen later konden we de foto’s bekijken en waren we het er allemaal over eens dat ze allemaal super leuk geworden waren. Meteen hebben we er allemaal een aantal laten afdrukken zo dat iedereen zijn eigen exemplaren heeft voor thuis. De studio waar we waren in Eersel was erg gezellig, de fotograaf was super aardig en we voelde ons allemaal meteen op ons gemak.

Aanrader

De fotostudio is echt een aanrader, het is er kleinschalig en super gezellig waardoor je je meteen op je  gemak voelt met iedereen. De kwaliteit is echt geweldig en je krijgt echt waar voor je geld!DSC_1818-1zw