Het is enorm van belangrijk om in het bezit te zijn van een Heftruckcertificaat alvorens je een heftruck mag besturen! Hier dien je dan ook rekening mee te houden aangezien het verplicht is! Ik wist dit in het begin niet tot ik wilde solliciteren naar een andere functie! Hier baalde ik zo van dat ik direct werd afgewezen! Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik met een gerust hart deze certificaat kan behalen. Door te zoeken heb ik genoeg bedrijven gevonden waaruit ik gemakkelijk een keuze kon maken! Wanneer ik keek naar de kosten hiervoor viel het mij wel op dat je bij verkeersschool Wesseldijk aan het juiste adres bent! Hier is het een stuk goedkoper dan wat ik elders heb gezien. Dit gaf mij dan ook de doorslag om dit certificaat te behalen.

logo1

Snel ingeschreven!

Met de achterliggende gedachtes dat ik op zoek was naar een andere baan heb ik me ingeschreven. Hier ontving ik ook vrij snel een bericht op terug dat het geen enkel probleem was en dat ik deel mocht nemen aan deze opleiding!

Uiteindelijk is het mij gelukt om in het bezit te zijn van mijn Heftruckcertificaat. Dankzij hun hoef ik me nu geen zorgen meer voor te maken!