Mijn jongste zoon is al jaren lang werkzaam in een magazijn medewerker. Hij is niks anders gewend en vindt het prima in een magazijn, en die beslissing accepteer. Helaas heeft mijn jongste zoon een laag inkomen. Aangezien ik vele mensen ken in de zakenwereld, kwam toevallig mijn jongste zoon een keer ter spraken. Een goede vriend van mijn heeft een groothandel in beheer. Hij wilde mijn zoon intern gaan opleiden, tot interne leidinggevende van de heftruckchauffeurs. Natuurlijk moest mijn jongste zoon een Heftruckcertificaat halen voordat hij kon gaan werken bij mijn goede vriend.

Op het internet gaan zoeken naar oplossingen.1

Zodoende nam mijn zoon een kijkje op het internet. Hij wilde zo snel als mogelijk een Heftruckcertificaat halen. Via het internet kwam hij terecht op de website van verkeersschool Wesseldijk!

Een goede rijschool voor weinig geld1

Bij verkeersschool Wesseldijk heeft mijn zoon zijn heftruckcertificaat behaald!
Na een maandje veel lessen, heeft mijn zoon zijn heftruckcertificaat al behaald. Een week later is hij al begonnen met zijn nieuwe baan, bij mijn goede vriend. Hij wordt daar nu intern opgeleid tot leidinggevend, en dat is natuurlijk een fantastische stap. Mijn zoon is dolgelukkig met deze kans en ik vind het ook geweldig. Dankzij verkeersschool Wesseldijk heeft hij zijn certificaat snel behaald. Mede dankzij Wesseldijk heeft deze grote stap kunnen maken. Wil jij een certificaat voor een heftruck behalen? Kijk dan op de website van Wesseldijk!