snurkpagina 3

Ik heb altijd last gehad van snurken, en dit werd na verloop van tijd een steeds groter probleem. Ik had onregelmatige nachtrust en werd vaak wakker. Ook had ik regelmatig ademstops, of terwijl slaapapneu. Op Snurkpagina.nl vond ik hier een goede oplossing voor. Na me goed ingelezen te hebben heb ik contact op genomen met Snurkpagina.nl.

snurkpagina 4

Probleem

Ik werd regelmatig ’s nachts wakker, en had last van mijn  eigen gesnurk. Mijn ademhaling is in mijn slaap onregelmatig en soms adem ik in mijn slaap dus ook even niet. Als dit weer zo is slaap ik onrustig en ben ik de volgende dag vaak niet uitgerust. Dit probleem was na een tijdje zo groot geworden dat ik contact op nam met Snurkpagina.

snurkpagina 2

Oplossing

Ik had eerst goed gekeken op de website van Snurkpagina, of ik me wel herkende in hun genoemde symptomen. Dit was zeker waar dus ik nam contact op met ze. Ik maakte een afspraak bij een samenwerkende tandarts bij mij in de buurt en had een gesprek, en daarna gingen we een MRA voor mij  maken. Dit is een bitje die je onderste kaak naar voren duwt zodat je luchtpijpen meer open gaan staan.  Als dit zo is wordt het snurken minder, maar ook de slaapapneu. Het ademhalen is dan makkelijker voor je en je lichaam hoeft geen extra moeite te doen. Dit is een perfecte oplossing voor veel mensen en ook voor mij. Ik ben zeker tevreden en wil ook niet meer zonder mijn MRA!