Voor wie net zoals ik ervan baalt wanneer kleren kapot gaan heb ik iets ideaal! Door online te zoeken op kledingreparatie Uithoorn kom je vrijwel meteen terecht op de website van De Gouden rits. Hier wordt het namelijk mogelijk gemaakt dat de kleding vakkundig en snel gemaakt wordt, uiteraard tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

clothes-166848_960_720-300x198

Ik had namelijk een goede broek welke mij altijd erg goed zat. Hier ben ik afgelopen week achter gekomen dat deze kapot is waardoor ik hem niet meer kan aantrekken. Balen natuurlijk aangezien ik nu op zoek moest naar een broek die mij ook goed zit. Door op het internet te zoeken ben ik hun tegen gekomen en eigenlijk diezelfde dag nog naar hun toe gegaan in de hoop dat ze mijn broek weten te maken! Dit was dan ook absoluut geen probleem en kon hem later die middag al ophalen omdat hij dan al klaar is. Dit vond ik super snel waardoor ik maar al te graag ja heb gezegd! delete_1-e1457349721571

Dankzij het feit dat ik heb gezocht op kledingreparatie Uithoorn is het gelukt dat ik mijn kleding voor een lange periode kan blijven dragen. Mocht het namelijk zo zijn dat er iets kapot is wat gemaakt kan worden zal ik zeer zeker weer bij hun binnen stappen!