energetisch centrum

Het energetisch centrum, heeft het door Margot Groot, het 4-dimensionale mensbeeld, Mind, Emoties, Lichaam en Spiritualiteit,  in praktijk is gebracht. Door deze 4 beelden bij jezelf te bekijken, snap je misschien ook waarom jij je soms heel anders kan voelen. Zo kan je van het ene op het andere moment heel futloos of emotioneel zijn. vaak is de vraag waarom je dit gevoel krijgt, maar een antwoord zal je hier nooit zo snel op vinden. Hierdoor kunnen blokkades ontstaan, die jouw leven alleen maar kunnen beïnvloeden en daar heeft Margot Groot verschillende werkvormen voor, om jouw leven weer in balans te krijgen.  energetisch centrum

Het energetisch centrum, heeft mij goed op weg geholpen

Omdat ik al een tijd met een rot gevoel door het leven ga, wilde ik hier eens naar laten kijken. Bij de huisarts worden er meteen allerlei recepten uitgeschreven, maar luisteren naar mijn verhaal, ho maar. Daarom ben ik het op zoek bent gegaan naar een andere mogelijkheid en kwam ik uit bij het energetisch centrum. Tijdens mijn eerste afspraak werd er bijzonder goed naar mij geluisterd. Ook kreeg ik bepaalde vragen wat mij aan het denken heeft gezet. Ben jij ook nieuwsgierig hoe deze behandelingen eruit zien en of deze baat zullen hebben, neem dan contact met Margot op.