Wat dat betreft verblijf ik het liefst de gehele dag in de keuken om nieuwe dingen te proberen en te kijken of dat het lukt wat ik maken wil. Regelmatig ga ik zoeken naar nieuwe gerechten om deze te proberen en zo ons smaken kan verrijken. Deze keer ben ik terecht gekomen bij kookwinkel Naarden!

Bij Dima kookvoordeel kan ik allerlei goede boeken verkrijgen, ook diverse potten, pannen en noem maar op is daar te vinden. Dit gaf mij dan ook de doorslag om hun winkel eens te bezoeken. Ik ben er dan ook de eerstvolgende dag naartoe gereden en voelde me werkelijk een kind in de snoepwinkel, wat hadden ze toch ongelooflijk veel in het assortiment!logo-dima-1-300x115

Door online te zoeken op kookwinkel Naarden, het is trouwens wel in Bussum, ben ik bij hun terecht gekomen en sindsdien probeer ik er regelmatig naartoe te gaan als ik weer iets nodig heb! Zo ben ik er de afgelopen keer achter gekomen dat ze daar een pasta machine verkopen, als er iets is wat ik nog nooit heb gedaan is het wel om pasta te maken. Deze machine heb ik dan ook gekocht en thuis geleerd om de lekkerste pasta’s te maken! Mijn partner hoor ik in ieder geval niet klagen zodra ik het eten bereidt heb.