luxe reizen

luxe reizenHobby

Het maken van luxe reizen is een van mijn favoriete bezigheden. Inmiddels heb ik er al zo’n 5 gemaakt en de volgende staat alweer op de planning. Deze keer zullen wij naar Bora Bora vliegen en daar kijk ik ongelofelijk naar uit. Dit is een bestemming waar je veel van ziet in films, maar nooit denkt zelf te komen. Wat ik wel moet toegeven, is dat het erg prijzig is en dat ik hier wel eventjes voor heb moeten sparen. Het is dus niet alsof je hier zomaar heen kunt, tenzij jij natuurlijk een flink spaarpotje hebt. Wel heb ik een hele goede tip en dat is Silk Travel. Zij hebben namelijk hele goede accomodaties online staan die jij hier ook direct kunt boeken. Alle prijzen zijn euro’s en daarom is het erg makkelijk om verschillende dingen te vergelijken met elkaar. Daarnaast is de klantenservice ook gewoon Nederlands, dus met al jouw vragen kun jij hier gemakkelijk terecht.

Droomluxe reizen

Zij hebben ook heel veel kennis van luxe reizen en kunnen jou verschillende dingen aanraden. Ook is het handig dat zij weten welke bezienswaardigheden in de buurt de moeite waard zijn. Zelf vraag ik hier ook altijd even om wat plekken om te bezoeken, zodat ik zeker weet dat ik eruit haal wat erin zit. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen op de website. Dit is ook gewoon leuk om te doen wanneer je geen plannen hebt, want bij alle mooie foto’s kun jij dan heerlijk wegdromen.