Inzicht

Voor ons bedrijf was ik op zoek naar een administratiekantoor in Arnhem. Het lukte ons namelijk niet meer om op een goede manier onze administratie te voeren. Het gaat zo goed met het bedrijf dat de tijd ervoor ontbreekt. Hierdoor blijven facturen liggen waardoor we betalingsachterstanden krijgen. Bovendien lopen we geld mis omdat er geen tijd is voor debiteurenbeheer. Hierdoor ontbreekt dus ook het overzicht en hebben we geen inzicht in onze financiële positie. Dit vinden we geen goed uitgangspunt dus vandaar dat we onze financiële administratie willen uitbesteden.

Administratiekantoor in Arnhem

Den Hartog & Hoogveld, Administratiekantoor in Arnhem

Hiervoor zijn wij terecht gekomen bij Den Hartog & Hoogveld, een administratiekantoor in Arnhem. Het eerste kennismakingsgesprek was direct heel positief. We hebben echt het gevoel dat ze ons begrepen. Zij zijn natuurlijk ook ondernemers dus ze weten wat er allemaal bij komt kijken. Inmiddels doen zij naar volle tevredenheid onze boekhouding. We zijn erg blij met de kwaliteit die geleverd wordt. Ook de communicatie is erg goed. Ze streven echt naar een langdurige relatie en dat merk je. Ze denken met je mee en doen net even dat stapje extra waardoor je je als klant extra gewaardeerd voelt.

DH&H

Overal en altijd inzicht in financiële administratie

Ben jij als ondernemer ook op zoek naar een administratiekantoor in Arnhem? Neem dan zeker ook contact op met Den Hartog & Hoogveld. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kan jij meer vertellen over jouw bedrijf en je wensen en zullen zij met jou bespreken wat de mogelijkheden zijn. Voor ons is er echt een last van ons afgevallen. We kunnen ons weer met andere dingen bezighouden en daarnaast hebben we wel de zekerheid dat de financiële administratie op orde is. We hebben altijd en overal inzicht in onze financiële positie waardoor we weer plannen kunnen maken voor de toekomst.