Niet tevreden over jouw lichaam? Wil jij graag iets veranderd hebben? Dan raad ik je aan om eens op de website van Kliniek Veldhoven te kijken. Hier kun je terecht voor een ingreep waarbij jouw lichaam goed wordt onderzocht. Bij dit bedrijf kun je terecht voor een borstcorrectie of wellicht een schaamlip correctie. Uiteraard biedt dit bedrijf meer mogelijkheden. Denk hierbij aan het overmatige beharing van het lichaam of juist te weinig haar op het hoofd. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij kunnen jou helpen.

Plan in!

In het begin was ik nogal sceptisch over een kliniek. Persoonlijk zat ik er nog op te wachten om deze stap te nemen. Helaas merkte ik dat mijn seksleven niet meer prettig is zoals het voorheen was. Tijdens mijn seksuele activiteit had ik meer pijn als dat ik ervan genoot. Hierdoor heb ik het besluit genomen en ben naar de huisarts gestapt. Door uit te leggen dat het om mijn schaamstreek ging kreeg ik gelukkig een vrouw.

Zij vertelde mij dat ik het beste contact op kon nemen met Kliniek Veldhoven. Dit omdat mijn buitenste schaamlippen te groot zijn en ik hierdoor de klachten onderga. Nu dat ik toch al in de  flow zat om mijn lichaam te tonen zoals ik het normaliter niet graag doe. Heb ik ervoor gekozen om direct een afspraak in te plannen bij deze kliniek. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn heeft mij onwijs goed te woord gestaan. Alle vragen werden beantwoord en ik kon diezelfde week al terecht.