seasons tijdschrift

Mensen zeggen wel eens, ik ben een echte huismus. Maar eigenlijk is dat heel raar, omdat een mens niet is gemaakt om binnen te leven. De mens kom het meest tot leven in de buitenlucht. Voor de echte buitenmens is er het Seasons tijdschrift. In dit magazine kun je artikelen vinden over tuinieren, tips over wandellocaties, en hoe je bijvoorbeeld kunt koken met verse oogst van het land. Dit magazine brengt jou een stukje dichterbij de natuur, en kan jou misschien wel veranderen van binnen in buitenmens. Abonnees krijgen iedere maand het blad op de mat.

seasons tijdschrift

Buitenleven magazine

Een ander tijdschrift voor de echte buitenmens is Buitleven. Ook in dit blad kun je artikelen vinden over tuinieren, eten, en dieren. Dankzij het blad maak je de heerlijkste gerechten, en kom je bijvoorbeeld meer te weten over bepaalde planten en dieren. Daarnaast hebben ze ook regelmatig leuke winacties. Wanneer je abonneert krijg je het blad 9 keer per jaar in huis, en krijg je ook toegang tot de digitale versie. Buitenleven is een must have voor iedere liefhebber van de natuur, je zal keer op keer worden verrast met de leukste artikelen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met de natuur.

Landleven

Het Landleven magazine is ook een blad voor de mens die graag in de frisse lucht vertoeft. Lees artikelen over tuinieren, koken en beweging in de buitenlucht. Maar het blad is ook geschikt voor mensen die graag creatief bezig zijn. Hoe maak je bijvoorbeeld zelf een hangstoel, een aardbeienpiramide, of deurhanger. Ieder jaar krijg je 11 edities thuis gestuurd, en nieuwe abonnees krijgen er vaak ook nog een leuk cadeau bij. Een abonnement op Landleven is ook weg te geven als cadeau. Perfect voor die vriend, broer, zus of ouder die dol is op het buitenleven.