Enkele jaren geleden hebben wij een geweldige villa in Spanje gekocht. Wij hebben deze villa gekocht met behulp van Puurspanje.nl. Zonder hen was het ons nooit gelukt. Wij wisten toen nog niet wat de regels in Spanje waren en welke wegen wij moesten bewandelen. Puurspanje.nl heeft ons heel goed geholpen bij alles. Wij hebben de afgelopen jaren heel wat tijd doorgebracht in onze prachtige villa, maar nu is het tijd voor een volgende stap.

Appartement gekocht

Nu onze kinderen niet meer thuis wonen en dus niet meer met ons mee op vakantie gaan, is onze villa te groot geworden. Hierdoor hebben wij te koop villa in Spanje gerealiseerd. Wij verdwalen daar met z’n tweetjes. Wij hadden dit doorgegeven aan Puurspanje.nl en zij kwamen met de oplossing: een appartement. Eerst waren wij sceptisch, want zouden wij dan geen last van buren hebben, etc. Maar zij gaven aan dat dit een rustig complex was en dat bleek ook het geval te zijn. Wij hebben dus besloten om voor het appartement te gaan.

Villa verkopen

Onze villa moest natuurlijk verkocht worden. Omdat Puurspanje.nl ons al zo vaak zo goed had geholpen, hebben wij hen gevraagd om onze villa te verkopen en dat hebben zij gedaan. Het ging eigenlijk veel sneller dan wij verwacht hadden. Erg fijn. Dus mocht jij een huis willen kopen of verkopen in Spanje, dan kan ik jou zeker Puurspanje.nl aanraden. Zij weten waar ze het over hebben en zorgen er voor dat alles goed komt!