Ik werk als serveerster in een klein leuk restaurantje in het centrum van Gouda. Naast dit werk wandel ik regelmatig met mijn honden door de bossen. Hoewel ik nog erg jong ben, merk ik dat ik de laatste tijd last van mijn voeten krijg. Ben tegenwoordig blij als ik na mijn werk thuis mijn schoenen uit kan doen en lekker op de bank neer kan ploffen. Het is altijd een prettig gevoel als ik lekker met mij voetjes omhoog voor de buis kan hangen. De laatste paar weken lijkt het allemaal erger te worden, ga dan ook regelmatig met mijn voeten in een Badedas badje. Aan mijn voeten zelf kan je niets zien, zitten geen kapotte plekken, maar ze branden heel erg. Dit is dan ook een van de redenen dat ik echte dure, leren, schoenen heb gekocht, en katoenen sokken, helaas zonder enig effect. Op een verjaardag laatst kwam Manicure Gouda te sprake. Iemand was daar geweest, na ook klachten aan de voeten, en was er zeer over te spreken. Ze vertelde me dat bij Manicure Gouda een zogeheten Happy feet behandeling echt een geweldige ervaring was. Zo voelden haar voeten weer als herboren. marije

Met één woord, geweldig!

De volgende dag had ik meteen een afspraak gemaakt, zat lekker in de buurt van mijn werk.  Kon meteen diezelfde dag nog terecht. Wat een geweldige ervaring, inderdaad voelde me na de behandeling weer als herboren. De pijn in mijn voeten is dan ook heel wat minder geworden. Tegenwoordig heb ik minimaal één keer per maand dan ook een afspraak voor een Happy feet behandeling.