zwembad kopen

Als jij een tuin hebt, kun je hier het beste uit halen. Je kunt bijvoorbeeld een kopje thee of koffie drinken met gasten, even een frisse neus happen, zonnen of zwemmen. Voor het laatste kun je een Opblaas zwembad aanschaffen. Dit zal ervoor zorgen dat jij lekker kunt zwemmen in je tuin, zonder dat je je bevindt in een superdrukke zwembad omgeving. Vooral in de zomer zitten de openbare zwembaden propvol, dus het is normaal als je daar even geen zin in hebt en lekker in je eigen tuin en in je eigen tijd wilt genieten. Je hoeft je ook nog eens geen rekening te houden met openingstijden of ticketprijzen!

Regelmatig water verversen

Het is natuurlijk belangrijk om ook net als de gewone openbare zwembaden, jouw opblaas zwembad schoon te houden. Dit kun je het beste doen door het water in het zwembad om de paar dagen, het liefst na een dag of twee, te verversen. Zo voorkom je dat er veel bacteriën en algen zullen gaan zitten in het water. Je kunt zelfs gebruik maken van bepaalde producten, speciaal voor het zwembad water, om het water nog langer vers te houden. Als je hier gebruik van zou maken, hoef je het water bijvoorbeeld om de vier of vijf dagen te verversen.

Denk er niet te lang over na!

Een intex zwembad kopen zal op den duur voordeliger zijn op lange termijn, dan elke zomer meerdere dagen in de week een openbaar zwembad te bezoeken. De ticketprijzen worden ook steeds duurder in verband met de inflatie, dus zelf een zwembad kopen zal dus veel voordeliger uitpakken op den duur. Ook hoef je niet heel lang te wachten op een kleedhokje na het zwemmen, wat meestal het geval is na een drukke dag in een openbaar zwembad. Jij hebt dus alles zelf in de hand met je eigen zwembad.