92Vandaag een bericht met betrekking tot Max Caps, onderdeel van het overkoepelende Maxilia. Dit is een bedrijf dat je mogelijk al kent, aangezien het een stuk of vijftig verschillende onderdelen, in de vorm van dochterbedrijven, heeft waar je allerhande soorten relatiegeschenken en promotiematerialen kunt laten maken. Een van die onderdelen is Max Caps en aldaar kun je de mooiste petjes bedrukken

Een lifestyle die iedereen zich kan aanmeten

86De reden dat ik dit even onder de aandacht wil brengen, is omdat ik er vele mogelijkheden in zie voor het uitdragen van een lifestyle. Als je weleens het een en ander ontwerpt, zoals ikzelf ook doe, dan is het dé ideale manier om je designs uit te dragen aan de wereld. Zelf laat ik de petjes altijd in een vrij hoge oplage bedrukken, aangezien ik enkele vaste verkooppunten heb, alwaar genoeg hippe mensen langskomen die mijn producten kopen. Soms zie ik zelfs iemand in de stad rondlopen die een van mijn ontwerpen op zijn of haar hoofd draagt – en dat geeft een behoorlijke kick!

101Het is zeer prettig dat je bij Max zo goedkoop en bovendien in welke oplage je maar wilt dit soort zelfontworpen petjes kunt bestellen, want op die manier kan ik het aan de jeugd ook weer tegen een redelijke prijs aanbieden. Natuurlijk heb ik er wel eens over nagedacht een soort luxegoederen te gaan ontwerpen en hoe duurder je je producten in de markt zet, des te serieuzer men het gaat nemen. Ik besloot toch te gaan voor een grote verspreiding, ik vond het leuker als veel méér mensen dan alleen de lucky few die het zich konden veroorloven zouden kunnen rondlopen met een lifestyle die aanspreekt!