Jarenlang ben ik bezig om een manier te vinden om van mijn verslaving, roken, af te komen. Heb heel wat pillen en pleisters gekocht, helaas allemaal zonder enig resultaat. Tot ik voor een tijd terug een collega sprak die met hetzelfde probleem kampte als mij. Ook hij was al jaren bezig om een oplossing te vinden om van het roken af te komen. Via een goede kennis had hij het adres gekregen van Acupunctuur Amsterdam, en had hier een afspraak gemaakt. Zelf had hij hier een afspraak gemaakt voor een behandeling om van het roken af te komen. Hij vertelde mij dat hij al binnen één week geen behoefte meer had om een sigaret op te steken. En dat al na een simpele behandeling van nog geen uur. Zijn verhaal maakte me zo enthousiast dat ik voor mezelf ook meteen een afspraak heb gemaakt. Hoewel ik niet tegen naalden kan heb ik de knoop toch door gehakt. Nog geen week later stapte ik bij Acupunctuur Amsterdam binnen. Wel met het zweet in mijn handen, maar met de gedachten dat dit gewoon moet. Gelukkig viel de behandeling mee en liep ik nog geen uur later met een paar naaldjes in mijn oor en een pleister erop de zaak weer uit. dac8e3_cef16474d76a4f94bcbdb7bee58fca23-300x242

Geen behoefte meer aan een sigaret

De acupunctuur behandeling heeft me enorm geholpen, ik heb sinds die afspraak geen behoefte meer aan een sigaret gehad. Was ik hier maar eerder achter gekomen dat acupunctuur zo goed kan helpen, had me heel wat geld kunnen besparen.  contact-us