Ballerinas bestellen

Ballerinas bestellen Voor dit seizoen wilde ik graag ballerinas bestellen, maar ik had geen idee waar. Zelf leek het mij leuk om dit met heel veel verschillende dingen te combineren. Zo maakt het een outfit waarbij jij een jeans draagt toch net even iets vrouwelijker. Ook onder een jurkje kan dit heel goed en dat leek mij handig voor een bruiloft die ik over een tijdje heb. Voor overdag heb ik wel hakken, maar daar kan ik niet de hele tijd op lopen. Ze zijn namelijk best wel hoog en dat begint na een aantal uur wel pijn te doen. Dansen zal dan niet zo gemakkelijk gaan, dus het wisselen lijkt mij dan een slim plan. Dit kreeg ik als tip van de bruid, want zij gaat dat zelf ook doen.

Een goede winkel

Ballerinas bestellen

Mijn ballerinas bestellen heb ik uiteindelijk gedaan bij La Strada. Hierover las ik hele goede verhalen online, dus daarom ben ik hier direct even een kijkje gaan nemen. Het assortiment hier is heel erg groot en daarom zit er altijd wel iets tussen naar jouw smaak. Daarnaast hebben zij veel op voorraad en jij hoeft dus niet bang te zijn dat jouw maat er niet meer tussen zit. Toen ik hier een bestelling had geplaatst, wist ik niet hoe lang het zou duren voor deze geleverd zou worden. Dit duurde maar twee dagen, dus lang wachten hoef jij hier zeker niet te doen. Ik vind het echt een aanrader en daarom moet jij hier zeker eens kijken voor jouzelf, jouw man of kinderen.