Het leven is al duur genoeg toch! Ik heb super leuke sauna aanbiedingen gevonden! Bij de  Thermen in Nijmegen kun je namelijk heerlijk genieten van een dagje weg. Uiteraard is het hier ook mogelijk om een hotel in de omgeving te boeken zodat je nog een dagje erachteraan kan plakken!

Voor enkele dagen terug was ik op het internet aan het zoeken naar tips voor een dagje weg. Het liefst wilde wij naar een sauna gaan om tot rust te komen. Helaas vonden wij de kosten hiervoor veel te hoog en wilde ik eens kijken of  dat ik het elders goedkoper kan krijgen. Dankzij het zoeken op het internet ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen. Zij waren al  voordeliger als dat de rest is en dan nog een aanbieding hebben?! Geweldig!

Behandeling gepland!

Nu dat ik de Thermen in Nijmegen nog niet kende wilde wij hier maar al te graag naartoe. Ik heb er dan ook voor gekozen om een all in pakket te nemen! Zo weet ik zeker dat ik overal van kan genieten en hier tevens niet al teveel voor hoef te betalen. Een massage  hebben wij er nog even bijgeboekt zodat mijn man en ik hier optimaal van kunnen genieten. Morgen gaan wij hierheen en dan zal ik aan het einde van de dag wel laten weten wat ik ervan vond!