Coaching bij kanker

Wat ben ik blij dat ik onlangs een coaching bij kanker heb gevolgd. Ik was in het leven altijd heel erg vrolijk en deed veel leuke dingen. Ineens werd ik ziek en het voelde voor mij niet goed aan. Ik ben toen naar de huisarts gegaan en na een aantal onderzoeken kwamen zij erachter dat ik deze nare ziekte heb. Dat was voor mij een grote klap, want hoe moest ik nu verder. Ik had zoveel vragen en er kwam zoveel op mij af, dat ik niet wist waar ik het moest zoeken. Een kennis van mij adviseerde mij om eens naar de praktijk: Vrije Vlinders te gaan.

Coaching bij kanker

Goede coaching bij kanker

Bij deze praktijk proberen de medewerkers jou te ondersteunen bij het hele proces van deze ziekte. Bij het zelf helende vermogen gaan de medewerkers uit van drie punten. Deze zijn de voeding, fysieke ontgifting en emotionele ontgifting. Ik heb goede informatie gekregen over de voeding en de fysieke ontgifting. Ook heb ik een helende reis ondergaan waar ik helemaal tot rust kwam. Ik heb nu veel meer energie. Wil jij ook graag een coaching bij kanker? Dan raad ik jou zeker deze praktijk aan. Op de website van deze onderneming kan jij meer informatie vinden.