nederlandse restaurants amsterdam

nederlandse restaurants amsterdam Vorige maand ben ik op zoek gegaan naar de allerbeste Nederlandse restaurants van Amsterdam. Mijn vriendinnen groep gaat namelijk jaarlijks samen ergens eten en dit keer was het mijn beurt om een eetgelegenheid uit te kiezen. Vorige keer zijn wij naar een hele goede Mexicaan geweest, maar nu wilde ik het iets dichter bij huis zoeken. Letterlijk en figuurlijk, want wij wonen ook allemaal in en rondom onze hoofdstad. Daarom was het logisch dat ik daar ook ging zoeken, want wij hadden allemaal geen zin om ver te moeten rijden. Al snel kwam ik uit bij Cornelis. Hier kon ik alleen maar hele positieve verhalen over vinden en dat gaf mij veel vertrouwen in hun kunnen. Het menu zag er ongelofelijk lekker uit en iedereen had hier verschillende mogelijkheden om te bestellen. Daarnaast vond ik de prijzen erg schappelijk, wat natuurlijk ook altijd wel fijn is.

Dit is een echte aanrader

nederlandse restaurants amsterdam

Dit Nederlandse restaurant in Amsterdam is echt een aanrader. Iedereen heeft onwijs genoten van alles wat er op tafel kwam. Het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waren allemaal even goed bereid en niets viel tegen. De wijnen die erbij geserveerd werden, waren ook ongelofelijk goed uitgekozen en complimenteerde het gerecht. Mocht jij ook op zoek zijn naar een bijzondere plek om te dineren voor niet al te veel geld, dan moet jij hier zeker eens heen gaan. Als jij precies wilt weten waar het zit of wilt bekijken wat er te eten valt, dan moet jij even op hun website kijken. Hier staan ook mooie afbeeldingen van de inrichting.