Bij uw zoektocht naar nieuwe tegels, is een bezoek aan Tegelmegashop.nl zeker de moeite waard. Wij bieden ons assortiment niet alleen online aan, maar ook beschikken wij over een showroom.

Op een prachtige locatie in Roermond beschikken wij over 1000m2 aan ruimte waar u alle tegels kunt bekijken. Maar liefst 100 tegels hebben wij verwerkt in een showvloer zodat u een goed beeld krijgt van wat wij e bieden hebben. De medewerkers van Tegelmegashop.nl staan voor u klaar om u een passend advies te geven.

tegelmegashop

 

 

 

Kwalitatieve tegels voor de scherpste prijs

Wij vinden het belangrijk om de beste kwaliteit tegels te verkopen voor de mooiste prijs. Daarom vindt u in assortiment enkel tegels van A-merken. Dankzij onze jarenlange ervaring en goede banden met de leveranciers kunnen wij deze mooie tegels voor een goede prijs aanbieden. U profiteert dus altijd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben ook nog een speciale tegeloutlet voor u! Hier kunt u terecht voor de meest voordelige tegels. De goedkoopste tegels in het tegeloutlet van Tegelmegashop.nl. Dit kunt u zowel online als in de showroom van Tegelmegashop.nl in Roermond doen.

Welke tegels kunt u bij Tegelmegashop.nl kopen?

In het zuiden van het land is Tegelmegashop.nl de grootste leverancier van tegels. Welke tegel u ook zoekt en welk budget u ook heeft, bij ons vindt u uw droomtegel. Wij bieden variatie op het gebied van kleur, afmetingen, materialen en soorten. U vindt onder andere keramische tegels, natuursteen tegels, houtlook tegels en Portugese tegels. Alle tegels kunnen toegepast worden in diverse ruimten in en om het huis zoals de badkamer, woonkamer en het terras. Zowel voor kleine als grote tegels, in maten als 20×20 maar ook 100×100 tegels zitten in ons assortiment. Op het gebied van kleur is er ook een enorme keus. Van lichte kleuren zoals wit en grijs tot donkere kleuren als zwart en bruin.