Zoals iedereen in deze tijd ( generatie ) al wel in de gaten heeft is dat er steeds meer jongeren en ouderen in het bezit zijn van en mobiele telefoon. In de afgelopen jaren is dat zo erg gegroeid dat de telefoonwinkels zelf er een duidelijk verschil in merken met voorgaande jaren en dat is natuurlijk in een positieve zin. De omzet van de telefoonbedrijven is verhoogd en dit komt natuurlijk door de verschillende goedlopende acties die er vaak lopen, zo kun je denken aan een aantal MB’s gratis bij een nieuw abonnement of iets dergelijks want daar komen vaak de meeste mensen op af.  Natuurlijk bestaat er niet alleen een winkel met telefoons maar ook een Telefoon groothandel waar ik zelf wel eens te gast ben geweest en een kijkje heb genomen in de groothandel zelf.  Op de dag dat ik de groothandel binnenkwam wist ik al niet waar ik kijken moest, er was zoveel keuze uit allerlei telefoons en accessoires dat je door de bomen het bos niet meer zag. Gelukkig wist ik waar ik naar op zoek was en kon ik door wat hulp meteen naar het goede pad.Adidas-monster-300x300

Groot assortiment

De Telefoon groothandel waar ik was geweest hebben ze niet alleen maar keuze uit telefoons en bijbehorende accessoires maar ook uit andere elektronische producten zoals headsets, speakers en super moderne horloges. Je kunt je al wel voorstellen dat bij zo een Telefoon groothandel veel verschillende types mensen op af komen, zo kun je als particulier er goed heen maar ook als groot zakelijk bedrijf of zoals mij als gewone burger. Er is voor iedereen op wel gebied dan ook altijd wel een passend aanbod in de groothandel, je zult er dus nooit snel met lege handen weggaan. Er waren op het moment dat ik er was ook erg veel bedrijven die er aan het rondkijken waren naar de nieuwste producten die wel eens goed van pas konden komen in hun bedrijf, zo moet je denken aan nieuwe en snellere telefoons of aan handige elektronische kabels die bij bepaalde producten horen.iPhone-Hard-Back-Walnutt-dual-Color-300x300

Handig voor eigen gebruik

Na dat ik in de Telefoon groothandel was geweest wist ik niet hoe snel ik het aan mijn vrienden moest gaan vertellen, ik was er helemaal ondersteboven van! Toen ik eenmaal bij hun aankwam konden ze al meteen aan mij zien dat ik wat leuks te vertellen had en zo vertelde ik dus over mijn bezoek aan de groothandel, zij wisten ook niet wat ze hoorde en besloten een keer mee te gaan zo dat ze konden zien hoe veel keuze er voor iedereen wel niet is op elektronisch gebied. Het kwam ook goed uit want een vriend had zijn telefoon kapot dus die was dringend op zoek naar een nieuwe telefoon, hij wist niet hoe gauw die naar de groothandel moest samen met de anderen. Na aankomst wisten ze niet wat ze zagen en waren ze net als bij mijn eerste bezoek sprakeloos van het grote assortiment die de Telefoon groothandel had. Een uur later waren we er nog steeds en wisten mijn vrienden eindelijk wat voor een telefoon ze mee naar huis zouden nemen, iedereen ging weer met een glimlach terug naar huis toe.

Website van de groothandel

De Telefoon groothandel heeft ook een eigen website waarop alle nieuwste producten en acties te zien zijn, natuurlijk kijken mijn vrienden en ik daar regelmatig op zo dat we goed op de hoogte zijn van alles. Zo stond er laatst een mooie actie op van een set speakers en toevallig moest mijn broer zo iets hebben, weer een mooi meegenomen actie dus. Op de website staan ook alle producten die ze in de groothandel zelf verkopen, je hoeft dus niet speciaal ergens voor de deur uit want je kunt het eenvoudig zelf bestellen via de webshop. Mijn ouders hebben er een nieuwe huistelefoon bij besteld omdat de oude echt aan vervanging toe was, ze hebben dus veel gehad aan mijn enthousiasme over de Telefoon groothandel en zo gaat het ook de rest van de familie en vriendengroep rond. Je zult zelf ook merken wanneer je iets koopt bij deze Telefoon groothandel dat je gewoon veel goedkoper uit bent dan in een normale telefoonwinkel van bijvoorbeeld een provider, hun vragen toch altijd nog hoge abonnement kosten die soms onnodig zijn. Het is dus een goede aanrader voor zakelijke bedrijven of gewoon voor mensen zoals ons die gewoon op zoek zijn naar goedkope elektronische producten zonder hoge aansluitingskosten of onnodige abonnementen. Kom zelf eens langs bij de Telefoon groothandel en bekijk het hele assortiment met eigen ogen!groothandel-telefoon-accessoires-cahec-global-logo-3