tuinplantenwinkel

Betere optietuinplantenwinkel

Gewoonlijk ging ik altijd naar het tuincentrum, maar nu ik de Tuinplantenwinkel ken, wil ik niet meer anders. Deze webwinkel heeft een ongelofelijk groot assortiment aan groen. Sinds een maand heb ik een nieuw huis met een mooi balkon en deze wilde ik graag aankleden. Het is helemaal hip tegenwoordig om een palmboom te hebben en deze wilde ik dan ook graag hebben. Gelukkig hadden zij heel groot assortiment en kon ik zelfs kiezen uit verschillende soorten. Het was namelijk de bedoeling om een redelijk kleine te kopen die niet uitgroeit tot een hele grote, want dit past niet in deze ruimte. Eerst had ik nog het idee om bamboe te kopen, maar het bleek dat dit super snel groeit. Dan zou ik iedere week moeten snoeien en zoveel onderhoud had ik eigenlijk geen zin in.

Erg sneltuinplantenwinkel

Het allerfijnste aan de Tuinplantenwinkel is hun snelle service. De bestelling die ik uiteindelijk geplaatst heb, had ik al na een week in huis. Zeker wanneer jij je bedenkt dat het om een grote order gaat, vind ik dit ongelofelijk snel. Ik had nooit verwacht dat zij ook zo lief waren om het allemaal voor mij naar binnen te tillen, want bij gewone pakketjes moet jij dit allemaal zelf doen. Inmiddels staat alles al een maand en ziet het er nog even nieuw uit als toen ik het net had. De kwaliteit is dus ongelofelijk goed. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar iets nieuws voor in jouw interieur, neem dan zeker een kijkje op deze website!