Een van mijn dromen is om een villa Costa Blanca te laten bouwen. Helaas kon ik dit niet eerder doen door mijn financiële situatie. Pas geleden heb ik een ontzettend groot bedrag gewonnen met een loterij en daarom wilde ik de “villa Costa Blanca” droom gaan realiseren.

Nieuwe villa

Het liefste wil ik een nieuwe villa laten bouwen, zodat ik alles zelf kan bepalen. Via de bekende zoekmachine kwam ik terecht bij Puurspanje. Het bedrijf is een makelaarskantoor dat mensen helpt om hun villa droom in Spanje te verwezenlijken.
Voor de villa had ik wel een aantal ideeën, maar ik wilde eigenlijk nog wel wat advies hebben van de makelaar. Na een aantal afspraken met de makelaar had ik alles op papier wat ik wilde hebben. De makelaar heeft mij geholpen aan een mooie model villa die nog aangepast kon worden.

Uiteindelijk had ik de villa tekeningen allemaal in mijn bezit en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een mooi stuk grond in Spanje. Alles ging ontzettend snel en goed. Binnen no time had ik een heel mooi stuk grond gevonden.

De aannemer is direct begonnen en een aantal maanden later werd mijn villa opgeleverd. Over een week ga ik naar Spanje toe om alle laatste dingen nog te regelen. Er moet nog een keuken worden uitgekozen en er zijn helemaal geen meubels

Hopelijk gaat alles in een keer goed. Mijn streven is om binnen een maand klaar te zijn, zodat ik mensen vanuit Nederland kan uitnodigen in mijn vakantie villa!