E sigaretten

E sigarettenSinds ik gebruik maak van E sigaretten merk ik dat er heel veel dingen in mijn leven verbeterd zijn. Allereerst is mijn conditie flink vooruit gegaan. Ik sport altijd al heel erg veel, dus fit ben ik sowieso wel. Het enige wat ik nooit goed kon, was langere tijd achter elkaar cardio oefeningen uitvoeren. Hierbij raakte ik redelijk snel buiten adem en ik wist natuurlijk wel waardoor dat kwam. Doordat ik nu een stuk minder rook, merk ik dat dit veel makkelijker gaat. Dat is ook de reden dat ik heb besloten om te gaan trainen voor een marathon. Het lijkt mij heel erg tof om dit een keer te doen, zeker nu ik mijn fysiek zoveel beter voel.

Minder verslaafd dankzij E sigaretten

E sigaretten

Inmiddels heb ik alweer een half jaar E sigaretten. Sinds ik dit ben gaan doen, bouw ik de hoeveelheid nicotine af. Dit is het stofje waardoor je verslaafd wordt en waardoor het ook moeilijk is om te stoppen. Sommige mensen kunnen per direct stoppen, maar ik heb gemerkt dat dit voor mij niet werkt. Daarom ben ik het langzaam af gaan bouwen en dat ging heel erg goed. Het fijne is dat dit gemakkelijk gaat doordat je zelf de concentratie in jouw vloeistof kunt bepalen.

Een hele fijne winkel

Mijn E sigaretten en accessoires koop ik altijd online. Hier heb ik een hele fijne webshop ontdekt met een groot assortiment. Deze plek heb ik zelf van een goede vriendin aangeraden gekregen. Zij was hier heel erg tevreden over en daarom ben ik hier ook direct een kijkje gaan nemen. Het fijne is vooral dat zij een hele goede service hebben, waardoor je jouw bestelling snel in huis hebt. Daarnaast is alles een stuk goedkoper dan in reguliere zaken, dus dat is ook altijd mooi meegenomen natuurlijk!