grammen weegschaal

Mijn moeder en vader hebben samen een eigen restaurant in de stad geopend waar zij gerechten maken met groente uit eigen tuin. Mijn moeder vertelde mij dat zij niet alleen een grammen weegschaal in de keuken gebruikte maar ook bij het kweken van planten. Een paar jaar geleden kwamen mijn moeder en vader op het idee om iets voor hen zelf te beginnen. Zij wouden graag hun passie voor eten delen wat zij zelf op het land maakte. Heel inspirerend vond ik het. Zelf werkte ik ook vijf dagen in de week daar als bediende en ik zag vaak vaste klanten.

grammen weegschaal

Een echte passie

Naast dat ik bediende was wilde mijn moeder mij nog meer leren. Zij heeft bijvoorbeeld aan mij uitgelegd waar jij een grammen weegschaal voor gebruikt als jij planten kweekt. Het kan namelijk handig zijn om een bepaald hoeveelheid voeding apart te zetten. Niet elke plant heeft namelijk even veel voeding nodig. Dat komt omdat er verschillende maten en types zijn. Ook legde zij mij uit dat zij maatbekers gebruikte om zo elke plant precies genoeg water te geven. Al deze benodigdheden kocht zij online bij GrowExpert. Zij zei dat zij dat bedrijf aan iedereen kan aanraden.