display houder

Samen met een vriend zijn wij een maand geleden een winkel gestart. Wij moesten daar natuurlijk veel voor regelen en kopen zoals een display houder. Al mijn hele leven droom ik ervan om een eigen onderneming te starten en wat is leuker dan dat doen met jouw beste vriend. Wij houden beide erg van aanpakken en zijn daarom erg ondernemend. Toen wij samen op dit plan kwamen hebben wij erg gelijk werk van gemaakt. Ik ben erg blij dat ik gekozen heb om dit avontuur aan te gaan. Het was best wel een spannende tijd maar door de goede samenwerking met mijn beste vriend is alles helemaal goed gekomen. 

display houder

Presentatie is erg belangrijk

Wat mijn beste vriend en ik heel erg belangrijk vinden is de presentie van onze producten in de winkel en daarom hebben wij een display houder gekocht. Daar konden wij een stukje tekst op schrijven en voor een product zetten. Zo kunnen mensen alvast wat meer informatie lezen over het artikel waar zij voor staan. Zij kunnen bijvoorbeeld lezen wat voor type het is of hoeveel het artikel kost. Zo hoeven zij niet gelijk een personeelslid te gaan zoeken. Mijn beste vriend en ik zijn blij dat wij die aankoop hebben gedaan.