geboortekaartje

stoer geboortekaartjeWelkom allemaal, vandaag ga ik het hebben over een stoer geboortekaartje.  Mijn zusje is namelijk in verwachting, en ze vroeg mij om hulp. Ze wilde namelijk al opzoek gaan naar een website voor geboortekaartjes. We zijn vervolgens samen het internet op gegaan, en daar kwamen we gelukkig al snel uit op de website van Kiss geboortekaartjes. Ik had deze website zelf al eerder gezien, dankzij een goede vriendin van mij. Zij bestelde hier namelijk ook haar geboortekaartjes, en dit was haar wel bevallen. Ik wist dus zeker dat we hier moesten zijn en inmiddels hebben we de kaartjes al besteld. Mijn zus heeft namelijk een prachtig kindje gekregen, waar we allemaal erg blij mee zijn. Het wordt nu tijd om een stoer geboortekaartje naar iedereen op te sturen.

geboortekaartjeVeel leuke reacties!

Inmiddels hebben we de geboortekaartjes al naar iedereen stoergestuurd. Mijn zus heeft veel leuke reacties mogen ontvangen, en dat is altijd leuk! Mensen vonden het kaartje erg leuk, en het kindje op het kaartje natuurlijk nog leuker. Als ik nog een kind krijg weet ik in ieder geval waar ik de leukste kaartjes kan ontwerpen. Hopelijk hebben jullie hier ook wat aan en was het een geslaagde tip.  Neem anders zelf een kijkje op de website voor leuke voorbeelden en meer informatie. Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de volgende keer.