1 Je kan een website heel snel maken met een heel goed programma of Een website laten maken met een handig CMS. Hier ben ik laats achter gekomen toen een vriend van mij en ik een website wilde maken waar we dingen op wilde verkopen. We hebben al een fysieke winkel alleen we wilde nog een website er bij. Voor dat ik dit kon maken moest ik eerst wat informatie opdoen over hoe een website werkt. Zo kwam ik er achter dat je dus een domeinnaam moest kopen waar op je de website gaat zetten. Als je dit hebt gedaan kan je met een cms systeem de website online zetten en er aan werken.11

Een website die je handmatig maakt is een stuk beter.

Dit komt door dat je zelf alles er in kan zetten als je dus extra applicaties nodig hebt of dergelijke. Maar als je niet zo ICT vaardig bent dan kan je het beste kiezen voor een website laten maken met een handig CMS. Ik ken toevallig een heel goed bedrijf wat betreft websites maken voor een leuke prijs.

Je eigen stijl

Het voordeel van dit is dat je bij het bedrijf langs kunt en al je wensen op papier kunt zetten. Hierdoor weetje van te voren al wat je gaat krijgen.  Dat is natuurlijk fijn zo heb je een goede website voor weinig geld maar wel met al je wensen.