Eindelijk mag mijn droom uitkomen, ik ga verhuizen. Ik stond al een tijd op een wachtlijst voor het huren van een mooi huis net tegen de grens van Duitsland aan. Helaas waren er meer mensen die graag in de nieuwbouwwijk wilden wonen, en daardoor viel ik steeds net buiten de boot. Er werd immers gekeken naar de gezinssamenstelling en het inkomen. Aangezien ik alleen  woon is het altijd moeilijk om een mooie woning te kunnen krijgen, maar nu eindelijk had ik een woning aangewezen gekregen, tijd voor een groot feest. Natuurlijk wilde ik het feest in mijn nieuwe woning geven, zo kon iedereen meteen zien waar ik kwam wonen. Gelukkig had ik ooit van glazen verhuur gehoord, hier kan je tegen een leuke prijs glazen huren. Niet alleen glazen, maar ook wijn, bier en sterke dranken kan je hier bestellen, en de onaangebroken flessen nemen ze zonder pardon terug. Zo voorkom je dat je met teveel drank in huis blijft zitten. Ben zeer tevreden met glazen verhuur, zo hoef ik er zelf niet voor te zorgen dat ik al mijn glasservies al in het nieuwe huis heb. En wat nog beter is, ik hoef na het feest niets af te wassen, alles wordt zo meegenomen. 2124658093_b96306f098_b-300x200

Geslaagde avond

Ik moet zeggen dat iedereen zeer blij voor me was met mijn nieuwe huis. Ook ik zelf ben enorm blij met mijn nieuwe woning. Dankzij de gezellige avond, die zeer goed was georganiseerd, heb ik inmiddels veel hulp aangeboden gekregen om te helpen met de verhuizing.  alcohol-party-glass-table-300x200