Fotozaak in Rotterdam

Een tijdje geleden had ik een oproepje geplaatst omdat ik fotozaak Rotterdam zocht. Ik kreeg toen ontzettend veel reacties, maar wilde natuurlijk de beste kwaliteit ontvangen. Ik heb een keuze kunnen maken en kwam bij Hartman uit. Hier heb ik toen gelijk allerlei foto’s laten maken, van pasfoto’s tot een gezellige foto met mijn gezin dat ik op canvas heb laten drukken. Ik wilde jullie graag meer vertellen over de kwaliteit en de service waar ik zo tevreden over ben. Vanaf nu is Hartman mij ‘go-to’ zaak voor alle foto’s. Het feit dat hier de beste professionele pasfoto’s gemaakt worden is voor mij al voldoende reden hiervoor te kiezen. Pasfoto’s moeten in 1 keer goed zijn en moeten aan bepaalde eisen voldoen wil je ze voor officiële documenten gebruiken. Daarover was ik erg tevreden bij Hartman

Mooie foto’s gezien

Daarnaast hadden we dus nog een foto op canvas laten printen. Ontzettend leuk om in huis op te hangen. Het canvas doek zag er erg mooi uit en ik zag dat het van goeie kwaliteit was. Hoewel de foto natuurlijk een heel stuk uitvergroot was ging er niets van de kwaliteit en scherpte verloren. Top gedaan dus!

Ik vind canvassen met foto’s altijd ook leuk om cadeau te doen. Ik denk dus dat ik daarvoor ook nog vaak bij Hartman terecht zal kunnen. Deze fotozaak heeft alles wat je nodig hebt en kan ook alles wat er moet gebeuren. De levering ging snel en ik ben blij!