btoVandaag een bericht over een heel andersoortig lifestyle waarnaar ik, gebiedt de eerlijkheid te zeggen, ook nogal een hang heb. Al van kindsbeen af ben ik namelijk al met computers bezig geweest, vond ik het heel leuk om te gamen. Vandaar ook dat ik een flinke poos geleden al BTO ontdekte.

Gat in de markt van game laptops

3Vandaag vond ik het tijd worden deze grote speler in game-land eens in de schijnwerpers te zetten. BTO is een verkoper van game laptops en doet dat al vijftien jaar lang. Daarmee was het zo’n beetje de eerste en overigens enige grote speler die ontdekte hoe belangrijk het is voor gamers om je eigen laptop te kunnen samenstellen. Iedereen die weleens heeft geprobeerd een spel te spelen op een gewone laptop weet dat deze bij lange na niet toereikend zijn, dat je er op geen enkele wijze een spel mee uit kunt spelen. Ze hebben gewoonweg niet genoeg ruimte en niet genoeg power in zich om een prestatie als deze te kunnen leveren. Vandaar dat er een weg vrij is voor bedrijven die dit hiaat, die dit gat in de markt zien en een alternatief bieden.

10Bij BTO kun je bijvoorbeeld uitermate goed terecht voor goede game notebooks. Het stelt eigen laptops samen die geschikt zijn voor high performances en bovendien kun je jouw eigen model volledig laten customizen voor een, laten we eerlijk zijn, zeer redelijke prijs. Ben je dus zelf ook op zoek naar een goede gaming computer, neem dan zeker eens een kijkje op de website en tevens webshop van dit bedrijf.