workshop cocktails maken utrecht

workshop cocktails maken utrechtIk heb een groep goede vriendinnen. Wij zijn al vriendinnen sinds de middelbare school deze vriendinnen band is nooit weggegaan. Ondanks dat iedereen nu haar eigen leven heeft gaan wij zo nu en dan toch nog wel eens samen iets leuks doen. De ene keer een avondje uit dan lekker uiteten en ook zijn wij een keer weekend weggeweest. Toevallig was ik zo’n kleine drie weken geleden een beetje het internet aan het afstruinen. Puur per toeval kwam ik terecht bij de link workshop cocktails maken utrecht.

Via de link workshop cocktails maken utrecht kwam ik terecht op de website van cocktail experience. Via de website had ik de mogelijkheid om het personeel van dit bedrijf in te huren. Dit personeel kwam dan bij mij thuis voor een workshop hoe cocktails gemaakt moeten worden. Ik vond dit een erg leuke idee en stelde het idee voor aan mijn vriendinnen. Iedereen stemde er in mee en van het een kwam dan ook het ander!

Cocktails

Top avond!

Een week later was het dan ook uiteindelijk zover. Al mijn vriendinnen waren aanwezig en even later arriveerde het personeel van cocktail experience. Onmiddellijk begon het feest en de gezelligheid het werd dan ook een late avond. Onder het genot van heerlijke cocktails die wij zelf gemaakt hadden hebben wij enorm genoten. Een lekker drankje, met mijn beste vriendinnen en leuke muziek het was een top avond!

Wilt u een leuke avond beleven met uw vriendinnen? Dan raad ik het u aan om ook contact op te nemen met cocktails experience!

Cocktail experience