Heeft u een hond en schrokt hij al het eten in een keer naar binnen? Dan kan uw hond hierdoor verschillende complicaties oplopen. Al het eten in een keer naar binnen werken kan zorgen voor maagtorsie, winderigheid of overgewicht. Dit is allemaal niet de bedoeling en daarom is het tijd voor een oplossing. Dit is de anti schrokbak van Petsgifts.

Wat is een anti schrokbak?

Door een anti schrokbak aan te schaffen van Eat Slow Live Longer, zal uw hond de brokken minder snel achter elkaar opeten. Hiernaast zorgt de bak er ook voor dat het eten van brokken leuk en uitdagend wordt. Bij Petsgifts zijn de anti schrokbakken verkrijgbaar in 2 verschillende maten. Zo is er de anti schrokbak tot 20 kg en een anti schrokbak vanaf 20 kg. Ook zijn de honden bakken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor zal het bakje zeker bij uw interieur passen.

Hoogstwaarschijnlijk is de bak van uw hond al leeg voordat u uzelf heeft omgedraaid. Dit kan erge gevolgen hebben zoals maagtorsie. Dit is een ernstige aandoening waarbij de maag zich afsluit van de darmen en slokdarm. Dit kan tot de dood leiden. Schaf daarom direct een anti schrokbak aan!