Vanaf het moment dat ik begon te merken dat ik nogal aan het stressen was alvorens ik op het werk verscheen baalde ik als een stekker. Niet zozeer dat ik stress maar wel het feit dat dit ten koste gaat van mijn dagelijkse gang van zaken. Hier moest en zal ik snel iets aan doen waardoor ik ben gaan zoeken op het internet naar een stress coach Amsterdam en omstreken. Aangezien ik in de omgeving van Amsterdam werk leek het mij een goede oplossing dat ik ook daar een coach ga vinden.

logo-1

Hierdoor heb ik besloten om te gaan zoeken via het internet, online kan je wat dat betreft meer vinden als dat je de stad induikt om te zoeken. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van The Coaching Experience. Bij hun is het mogelijk om goede training tijdens én na de training een perfecte begeleiding te krijgen. Geen gedonder met het feit dat je er alleen voor komt te staan. Hier is het echt de bedoeling dat je een goede ondersteuning krijgt in wat er nodig is. Ik ben in ieder geval enorm tevreden!