munten

Al een aantal jaren is het project van Hedera in ontwikkeling, als we het moeten geloven kan het netwerk 10.000 tot 500.000 transacties verwerken per seconde en is in staat om ze binnen twee seconde af te ronden. Vooral grote bedrijven hebben hun interesse getoond. Maar ook voor het publieke netwerk is dit beschikbaar, met Hedera kopen doe je wel een speculatieve belegging want niemand weet hoe dit uit zal pakken. Het is dus verstandig alleen geld te gebruiken wat je echt kunt missen.

De cryptovaluta

HBAR is de cryptovaluta van het netwerk van Hedera en de dienstverlening ervan, de munten worden gebruikt om de decentrale applicaties te onderhouden en de peer to peer betalingsmodellen te bouwen. Ook worden ze gebruikt om het netwerk te beschermen tegen aanvallen, het project is veelbelovend met grote partijen als IBM en Boeing. Beleggers die de HBAR kopen gaan ervanuit dat de Hedera technologie veel geadopteerd zal worden, na de ontwikkeling zal er bekend worden of het een succes wordt.

Hedera kopen

50 miljard HBAR

Google, IBM, Boeing en LG zijn onder andere lid van het Hedera Gouverning Council. In totaal kan er 50 miljard HBAR in omloop worden gebracht, met Hedera kopen koop je een speculatieve belegging. Bij de Bitcoin Meester kun je de munten kopen, op een beheerde rekening kun je de munten zetten zodat je geen zorgen hoeft te hebben over de opslag. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om HBAR actief te verhandelen op een exchange. Het grootste volume heeft Binance.