Omdat het al wat kouder begint te worden heb ik gelijk last van een droge gevoelige huid. Meestal merk ik de droge gevoelige huid langzaam opkomen en daarom smeer ik mijzelf dan extra in met een voedende creme. De creme zorgt er voor dat de huid niet gaat schilferen, maar de huid blijft soms nog gevoelig.

Kneipp huidverzorging

Een vriendin van mij die hetzelfde probleem heeft als ik, raadde mij de huidverzorging van Kneipp aan. Volgens haar was dit de oplossing voor haar problemen. Meestal ben ik sceptisch met dit soort dingen, maar toen ik in de drogisterij stond leek het mij toch een goed idee om het te proberen.
Door een leuke actie heb ik twee verschillende huidverzorgingen van Kneipp gehaald. Meestal smeer ik mijn huid in als ik uit de douche kom, omdat ik dan merk dat dit het moment is waarop mijn huid het droogste is.

De huidverzorging van Kneipp heb ik geprobeerd toen ik de douche uit kwam. Toen ik de creme goed had laten intrekken merkte ik gelijk dat mijn huid een stuk minder gevoelig was. Ook toen ik mijn kleren aantrok en naar buiten ging merkte ik een groot verschil. Mijn huid schilferde niet alleen minder, maar mijn huid trok minder als er iets van spanning op stond.

Sinds ik de producten van Kneipp gebruik merk ik heel erg veel verschil. De geur van deze verzorging is ook heel erg aangenaam. Binnenkort ga ik ook de andere producten van Kneipp proberen, zodat mijn huid nog minder droog wordt!