obenp.nl

Een maand geleden had ik last van boktor in mijn huis, zij zaten in verschillende balken op de zolder. Helaas heb ik er weer een paar ontdekt en daarom heb ik obenp.nl ingeschakeld om mij te helpen. De eerste keer dat ik dit ontdekte heb ik een bedrijf ingeschakeld die ik via het internet had gevonden. Zij hadden het voor mij weggehaald vertelde zij tegen mij. Niets bleek minder waar te zijn, toen ik gister opnieuw een beestje aan de gang zag gaan in de balk op zolder. Ik schok natuurlijk heel erg, want dit had ik totaal niet verwacht. Het bleek dat bedrijf wat ik in heb gehuurd helemaal niet goed de beestjes bestreden had. Daar was ik natuurlijk helemaal niet blij mee en daarom ben ik opzoek gegaan naar een ander bedrijf wat wel goed zijn werk doet.

obenp.nl

Eindelijk een goed bedrijf

Toen obenp.nl langs kwam om de situatie te bekijken was de medewerker erg verbaast. Hij zag ongeveer hoe het vorige bedrijf de boktor had proberen te bestrijden. Volgens hem was dat een hele slechte aanpak die zij nooit gebruikte. Hij zei dat als hij het beestje ging bestrijden, dat hij mij de garantie kon geven dat het nooit meer terug zou kunnen komen. Dat vond ik een geruststellende gedachte, want ik wilde niets meer te maken hebben met ongedierte. De man ging echt heel snel te werk en binnen de kortste keren was hij al klaar. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

obenp.nl