Ja je leest het goed! Ik wilde namelijk leren acteren! Ben van mezelf erg enthousiast wanneer ik mensen zie acteren waardoor ik er zeker van ben dat ik het ook leren wil. Het acteren zelf op het toneel is al een vak apart maar dat mensen daar ook nog eens een lange studie voorafgaand hebben gehad wist ik dus niet! Ik ben al een paar weken op het internet aan het zoeken naar een bedrijf die deze studies geeft. Uiteraard blijf ik er enthousiast over, wist alleen niet dat je er flink voor moet studeren. Ikzelf heb dan wel eerst op het internet gekeken of dat ik er meer informatie over vinden kan.

Genoeg informatie gevonden.

Na mijn zoektocht heb ik in mijn ogen genoeg informatie gevonden en ook besloten om er een studie van te maken. Wilde er wel voor zorgen dat ik gelijk slagen kan waardoor ik me er ook echt  voor heb ingezet om door te gaan met deze studie. Het leren acteren was al een vak apart en ik moest dan onder de knie zien te krijgen. Al met al moet ik eerlijk zeggen dat ik erg trots ben op mezelf dat ik deze stap heb genomen!