sigv logo

Al een lange tijd zocht ik een goede tolk Duits. Dit is een taal die dicht bij het Nederlands ligt, maar die ik toch niet goed begrijp. Ik heb herhaaldelijk moeite gehad met het vertalen van boeken en stukken. Voor mijn werk analyseer ik vraagstukken en soms komen deze ook uit het buitenland. Laatst had ik er eentje uit Duitsland, en dus schakelde ik een tolk Duits in.

sigv 3

Goede tolk

De tolk die ik inhuurde was niet alleen een toffe vent maar ook erg goed in wat hij deed. Naast het vraagstuk analyseren heeft hij voor mij ook een aantal andere basisdingen op een rijtje gezet en die voor me uitgelegd. Door deze uitleg kan ik kleine contacten leggen met Duitse contactnen en kan ik ervoor zorgen dat mijn bedrijf geld bespaart. We hoeven nu niet voor ieder klein contact een tolk in het leven te roepen maar we kunnen nu ook gewoon een simpele mail zelf vertalen. Ik ben hier erg blij mee aangezien ik voor mijn baas nu op maandbasis erg veel geld kan besparen. Hij beloofde mij dat wanneer we genoeg geld bespaard hebben we ervan uit eten gaan met het gehele team! Het is natuurlijk altijd leuk om te zien dat bepaalde acties je in dank worden afgenomen. Ik ben er erg blij mee en mijn collega’s zijn me natuurlijk ook allemaal dankbaar. Ik kan iedereen aanraden om een goede tolk in te huren voor je eigen kwaliteiten op de werkvloer!

sigv 2