samsung telefoonhoesje bedrukken

Samen met mijn moeder ben ik laatste op vakantie geweest naar het buitenland. Een samsung telefoonhoesje bedrukken leek mij een leuk idee omdat we veel leuke foto’s hadden gemaakt toen we weg waren. Ik ben al heel lang niet meer op vakantie geweest samen met mijn mama. Vroeger toen ik nog klein was deden we dat elk jaar. Het was echt iets om naar uit te kijken. Ik knutselde vaak een kalender waar ik de dagen op kon afstrepen, zo hield ik precies bij hoe lang het nog duurde. Vaak gingen we dan met de auto en tent weg. Deze keer besloten we om eens wat anders te doen. We boekten een hotelkamer en vlogen naar onze bestemming. Wat hebben we samen genoten van deze week weg.

samsung telefoonhoesje bedrukken

Alles vastgelegd

We hebben elke activiteit die we hebben gedaan helemaal vastgelegd in foto’s. Het leek mij leuk om een samsung telefoonhoesje te laten bedrukken met een kiekje van de vakantie. Zo had mijn moeder een leuk aandenken aan de fijne tijd samen.

samsung telefoonhoesje bedrukken

Omdat we zoveel moment opnames hadden gemaakt heb ik uren voor de computer gezeten om er een uit te kiezen. Ik kwam erachter dat keuzes maken helaas niet mijn sterkste kant is. Ik liet de cover bij mijn mama bezorgen als verrassing. Toen die binnen was gekomen belde ze mij enthousiast op om mij te bedanken. Ze vond het een prachtige foto en ze had de beschermer gelijk om haar mobiel heen gedaan. Nu kan ze elk moment terugdenken aan de leuke vakantie.