Met de lente op komst en het nieuwe seizoen duidelijk weer voelbaar in de lucht, besloot ik een artikel aan het voorjaar te wijden. Specifieker: aan de heerlijke lifestyle die je in eigen tuin kunt creëren. Vandaag dus een tip voor een loungebank buiten!

lb3

Loungen in eigen achtertuin

lb2Want niet alleen binnen hoeven we het comfort van een lounge bank te zoeken, dat kunnen we ook buiten doen. Zelf ben ik erg te spreken over Dutch Riviera, wat ik een erg mooi merk vind. Zij verwerken luxe en comfort in hun meubels – en bovendien zijn ze ook nog eens heel praktisch. De materialen zijn erop gemaakt de buitenlucht en weersomstandigheden goed te verdragen en bovendien is het geheel licht en dus makkelijk te verplaatsen. Aan dit artikel gevoegd enkele voorbeelden van wat je van een loungebank voor buiten van hen kunt verwachten.

lb9

Zelf vind ik het heerlijk met vrienden uitgebreid te tafelen of urenlang een wijntje op het terras te doen, in mijn eigen achtertuin. Zeker nu ik deze volledig opgeknapt heb en ik prachtige meubelen heb staan, vind ik het echt een plezier mensen uit te nodigen bij mij thuis – en ik geloof ook dat ik een zeer prettige ambiance heb gecreëerd achter het huis waar iedereen zich thuis voelt en graag vertoeft. Ik wens ieder eenzelfde fijne ambiance toe, want het is toch heerlijk in de eigen achtertuin een lifestyle te creëren die je doet denken aan bijvoorbeeld Ibiza – die levensstijl van zon en van genieten. Kijk eens naar de mooie foto’s en als je tijd hebt eens naar de website van Dutch Riviera en laat je inspireren – opdat ook jij een heerlijke lente tegemoet gaat!